Benvinguts a El Pati Descobert!

Ja fa gairebé tres anys que va néixer El Pati Descobert. Quan el vam crear, l’objectiu era obrir un espai virtual per compartir allò que havíem après a la Universitat. Anàlisi, debat, reflexió i, sobretot, la nostra passió: la Ciència Política. Volíem projectar virtualment el que anàvem aprenent i donar sortida a allò que ens ensenyaven al Campus de la Ciutadella.

Com sol passar, la casa s’ha fet gran. Molts són ja els articles fets en aquest espai i nombrosos els comentaris, els agraïments i les crítiques que s’hi ha escrit. El Pati Descobert, però, no ha perdut el seu sentit original: la voluntat d’explicar la política (i, si ens ho permeten, el món públic), des d’un punt de vista “científic”. No rebutgem l’opinió, senzillament intentem analitzar el nostre entorn des del punt de vista el més neutre possible i seguint uns estàndards de rigor.

El creixement d’El Pati Descobert ens ha portat també a obrir un compte de Facebook i de Twitter. Des d’aquest compte podeu accedir ràpidament als nostres articles. A més, s’informa gairebé cada dia de totes les eleccions, referèndums o esdeveniments polítics de rellevància que se succeeixen en el nostre entorn. Esteu convidats a seguir-nos!

Els membres d’El Pati Descobert hem realitzat, a títol individual, diverses xerrades i conferències al llarg del territori català. Ens posem, doncs, a disposició de qui ho cregui convenient. Només cal enviar un correu electrònic a contacte@elpatidescobert.cat o bé a algun dels membres d’El Pati.

Com que no ens agrada quedar en l’anonimat, ens presentem breument. Tots tres som llicenciats en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra. A partir d’aquí, cadascú fa un camí… (premeu sobre el nostre nom per enviar-nos un correu electrònic):

Actualment està fent el Doctorat en aquesta mateixa universitat, on també hi imparteix classes com a professor de pràctiques. Interessat en l’estratègia de partits en contextos multinivell, també ha estat treballant recentment en el fenomen de les consultes d’independència.

Després d’algunes incursions en el món del periodisme radiofònic i de la premsa escrita (aquí o aquí), actualment és doctorand a la mateixa Universitat. També ha estat professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha col·laborat amb El Singular Digital a l’estiu i col·labora amb alguns mitjans locals. La seva recerca i docència se centra, bàsicament, en les àrees de comportament electoral i participació política.

Ha treballat a la Fundació Centre de Documentació Política i col·labora al diari digital Tribuna Catalana. Actualment és doctorand en teoria política a la UPF i fa classes de pràctiques en diverses assignatures. S’interessa per temes relacionats amb la democràcia, la diversitat, el federalisme i la secessió des d’una perspectiva teòrica i comparada.

Us adjuntem també una fotografia feta en els Premis Blocs Catalunya de l’any 2009, en els quals El Pati Descobert va ser finalista en la secció de Política.

Premis Blocs

(D'esquerra a dreta, Marc Guinjoan, Marc Sanjaume, Sílvia Claveria i Toni Rodon)

També us podeu posar en contacte amb nosaltres a través d’aquest correu electrònic.


La sentència

"La independència permetria als catalans estalviar-se el psiquiatre i ser feliços".

Jaume Cabré.

El nostre Twitter

Vull subscriure’m

Uneix-te al nostre grup del facebook

Creative Commons License
El Pati Descobert està subjecte a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

web counter

A %d bloguers els agrada això: